Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grandfeu.lt el. parduotuvę!

Privatumo politika

Šį privatumo politika reglamentuoja el. parduotuvės www.grandfeu.lt lankytojų ir pirkėjų pagrindinius asmens duomenų rinkimo, jų tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką. Jūsų pateikti asmens duomenys mūsų internetinėje parduotuvėje yra tvarkomi vadovaujantis Europos Sąjungos asmens duomenų apsaugos reglamentu, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo bei asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose ir nustatančiuose aktuose numatytomis taisyklėmis.

1. Bendrosios nuostatos

EL. parduotuvės lankytojai, www.grandfeu.lt puslapyje nurodydami savo savo asmens duomenis, laikomi susipažinę ir sutinka, kad MB "LETO PROJEKTAI" (įm. k. 303177592, mob. +370 680 12001, el. paštas info@kamadobono.lt) yra jų asmens duomenų valdytojas ir tvarkytojas šioje privatumo politikoje bei LR teisės aktais nustatytais tikslais.

Ši privatumo politika automatiškai taikoma ir lankytojams, kurie neprisiregistravę naudojasi el. parduotuve, tiek, kiek leidžia interneto parduotuvės naudojimosi taisyklės. J

ūsų asmens duomenys be atskiro jūsų prašymo, yra kaupiami maksimaliu įstatymo numatytu terminu.

2. Jūsų teisės

Jūs turite teisę kreiptis į MB "LETO PROJEKTAI" puslapio www.grandfeu.lt valdytoją ir:

  • gauti pilną informaciją, kaip yra kaupiami ir tvarkomi jūsų asmens duomenys;
  • pareikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius savo asmens duomenis;
  • nesutikti, jog jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais;
  • prašyti pašalinti visus jūsų kaupiamus asmens duomenis.

Atminkite, jog taip pat savo asmens duomenis galite keisti savo vartotojo paskyroje.

3. Tretieji asmenys

Mes, be Jūsų išankstinio sutikimo, jūsų asmens duomenų neperduodame jokioms trečiosioms šalims, tačiau duomenys be atskiro jūsų sutikimo gali būti pateikti mokesčių institucijoms, taip pat kitoms valdžios, teisėsaugos, teisminėms ar ikiteisminėms institucijoms dėl jų atliekamų tyrimų, ar kitais teisės aktų numatytais atvejais. Jūsų asmens duomenis taip pat galime perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, kurie padeda mums administruoti el. parduotuvę ir jos serverius. Tokiais asmenimis gali būti duomenų bazių programinės įrangos teikėjai, duomenų bazių administravimo paslaugų teikėjai, debesijos paslaugų teikėjai. Užtikriname, kad trečiosios šalys, kurioms perduodame Jūsų duomenis, laikytųsi konfidencialumo bei tinkamo asmens duomenų apsaugos užtikrinimo tiek, kiek toks konfidencialumo ir bei tinkamo asmens duomenų apsaugos užtikrinimo laikymasis protingai priklauso nuo mūsų.

Mes užtikriname, jog jūsų duomenys nebus perduodami tretiesiems asmenims, išskyrus oficialius partnerius, kurių paslaugomis naudojamės jums žinant ir norėdami tinkamai ir laiku įvykdyti jūsų užsakymą:

  • siuntų pristatymo tarnyba: Venipak

Jeigu už mūsų elektroninėje parduotuvėje įsigytas prekes mokate internetinės bankininkystės sistemoje, tokiu atveju jūsų duomenų ir mokėjimo saugumą užtikrina banko serveris, kuriame atliekate mokėjimą.

MB "LETO PROJEKTAI", gavę Jūsų prašymą dėl asmens dokumentų tvarkymo, įsipareigoja atsakyti per 15 kalendorinių dienų nuo kreipimosi datos. Prašymus prašome pateikti elektroniniu paštu info@kamadobono.lt arba paštu Vėjų g. 27E, Galgiai, LT-13100 Vilniaus raj.

4. Slapukai

El. parduotuvėje www.grandfeu.lt yra naudojami slapukai (angl. "cookies"), kurie pagerina naršymo kokybę. Slapukų pagalba internetinio puslapio turinys pritaikomas Jūsų poreikiams. Naršydami mūsų el. parduotuvėje sutinkate su slapukų įrašymu Jūsų įrenginių naršyklėse. Savo sutikimą galite bet kada atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Informaciją, kaip tai padaryti galite rasti savo naršyklės pagalbos puslapyje.

  • El. parduotuvėje naudojami nuolatiniai (tekstinis failas, kurį žiniatinklio serveris siunčia žiniatinklio naršyklei, kurį saugo naršyklė ir kuris galios iki nustatytos galiojimo pabaigos datos) ir sesijos (pasibaigs naudotojo sesijos pabaigoje, kai naršyklė bus uždaryta) slapukai.
  • Juose nėra jokios informacijos, kuri asmeniškai Jus identifikuoja, bet asmeninė informacija, kurią mes saugome apie jus, gali būti susieta su informacija, saugoma ir gaunama iš slapukų.
  • Informaciją, kurią gauname jums naudojant slapukus, mes galime naudoti šioms reikmėms: atpažinti Jūsų kompiuterį, tobulinti svetainės patogumą, analizuoti jos naudojimą, administruoti svetainę.
  • Dauguma naršyklių leidžia blokuoti slapukus, todėl galite laisvai savo nuožiūra pasirinkti, naudoti juos (ar dalį jų), ar ne.Visų slapukų blokavimas gali turėti neigiamos įtakos daugelio tinklalapių naudojimui. Jei blokuosite slapukus, negalėsite naudotis dalimi el. parduotuvės funkcijų.

5. Nepilnamečių asmens duomenų tvarkymas

Jeigu Jūs esate jaunesnis nei 18 metų, bet jau sulaukęs 16 metų, naudodamiesi mūsų paslaugomis, Jūs patvirtinate, jog turite savo tėvų, globėjų pritarimą dėl Jūsų asmeninės informacijos mums atskleidimo.

6. Šios privatumo politikos galiojimas ir pakeitimai

Privatumo politika paskutinį kartą atnaujinta 2020 08 17. MB "LETO PROJEKTAI" turi teisę tikslinti, papildyti, pakeisti privatumo politiką. Pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo puslapyje dienos.