Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Duona

Gaminimas:

Maišome tešlą be druskos ir paliekame 30 min. autolizei.

Įjungiame druską. 30 min. poilsis.

Pirmoji fermentacija 2-3val. Per kurią kas 30 min. lankstome:

Keliame tešlos kraštą abiem rankomis stengdamiesi išploninti ir įlenkiame į vidų, kaip ritę. Taip lankstome iš keturių kraštų panašiai kaip voką.

Po paskutinio lankstymo padarome laikiną formą ir leidžiame ilsėtis 15 min.

Suformuojame galutinę formą, kepalą.

Antroji fermentacija/kildinimas 1-2 val.

Kepame 240 C įkaitintame Grand Feu puode orkaitėje, pirmas 20 min. su dangčiu,  tada 210 C be dangčio.

Pilnai atvėsiname. Skanaus!

Ingredientai

100% kvietinių miltų
65% vandens (šilto)
33% aktyvaus raugo
2,25% druskos