Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Jautienos kulninės troškinys

Gaminimas:

Jautieną įtrinkite prieskoniais ir apkepkite iš abiejų pusių.

Morkas supjaustykite  griežinėliais, svogūnus - pusžiedžiais.

Grand feu puode ant šiek tiek aliejaus apkepkite svogūnus, įmaišykite pomidorų pastą.

Sudėkite mėsą, daržoves, žalumynus, užpilkite skysčiu, pagardinkite druska, pipirais.

Troškinkite 150C 3val.

Ingredientai

3 vnt kulninės
3 didelės morkos
Saujelė lupto česnako
2 vnt. svogūnų
100 gramų pomidorų pastos
50 gramų džiovintų slyvų
pagal skonį druskos ir pipirų
Žalumynų
0.5 l sultinio
Skardinė tamsaus alaus