Jautienos šonkauliai
Gaminimas:
Nuplaukite mėsą, nusausinkite į Grand Feu puodą, sudėkite visus ingredientus išskyrus daržoves, permaišykite ir palikite bent 3-4 val. marinuotis, o geriausia palikite nakčiai.
Sudėkite čiobrelį, papriką, salierą, svogūną ir česnaką, uždenkite puodą dangčiu (skysčio jokio pilti nereikia) ir troškinkite orkaitėje 8 val. 120C
Skanaus!
Ingredientai
2 kg. šonkaulių
Svogūnas
Galva česnako
Keli lauro lapai
Saliero stiebai
Paprika
Kelios šakelės čiobrelio
Šaukštas pomidorų padažo
Šaukštas garstyčių
Šaukštas karamelizuotų svogūnų
Šaukštas majonezo
Druskos
Pipirų
Svogūnas
Galva česnako
Keli lauro lapai
Saliero stiebai
Paprika
Kelios šakelės čiobrelio
Šaukštas pomidorų padažo
Šaukštas garstyčių
Šaukštas karamelizuotų svogūnų
Šaukštas majonezo
Druskos
Pipirų