Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Jautienos troškinys

Gaminimas:

Supjaustykite kubeliais mėsą, pabarstykite SPG prieskoniais ir palikite bent valandai pasimarinuoti. Per tą laiką supjaustykite daržoves.

I Grand feu puodą pilkite aliejaus, įkaitinkite ir dėkite mėsą. Apkepus atidėkite ją į šalį. Ten pat apkepkite svogūną ir česnaką. Dėkite miso pastos, pomidorų pastos, supilkite konservuotus pomidorus, sultinį ir sudėkite likusius ingredientus. Sugrąžinkite į puodą apkeptą mėsą ir troškinkite apie 2,5 val. (kepsninės temperatūra 120, tiesioginė kaitra). Prie troškinio labai tinka pelėsiniu sūriu gardinta bulvių košė.

Skanaus!

Ingredientai

1 kg jautienos nugarinės
Poppamies SPG prieskonių
1 svogūno
3 skiltelių česnako
Šaukto miso pastos
Poros šaukštų pomidorų pastos
400 g smulkintų konservuotų pomidorų
Šaukštelio rūkytos paprikos
Pusės čili pipiro
Lauro lapo
Pusės litro jautienos sultinio
Druskos
Aliejaus
Šlakelio žuvų padažo