Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Kalafioras su sūriu

Gaminimas:

Kalafiorą apverdame 5-7 min.

Grand Feu puode ant sviesto apkepame smulkintus svogūnus, beriame prieskonius, pilame grietinėlę, garstyčias ir sūrį ( 80 g. atidedame), ant nedidelės kaitros pakaitiname ir suberiame kalafioro žiedynus.

Permaišome.

Likusį sūrį sumaišome su džiuvesėliais, česnako granulėm, žalumynais apibarstome kalafiorus ir šaunam į orkaitę 15 min 180 C.

Skanaus!

Ingredientai

1 kalafioras
1 svogūnas
30 gr. Sviesto
1 a.š. garstyčių
200 ml grietinėlės
Džiuvesėlių
200 gr. Sūrio
Druskos, pipirų
Kario prieskonių, kumino, dž. česnako granulių