Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Kepta avižinė košė su bananais ir avietėmis

Gaminimas:

Dribsnius užpilame pienu, įmaišome klevų sirupą, cinamoną, druską ir kepimo miltelius.

Lengvai išplakame kiaušinius, blenderiu sutriname bananus, viską sumaišome.

Į Grand feu kepimo indą  išteptą kokosų aliejumi supilame visą masę, sudedame avietes, jei norime papildomai bananų riekelių ir kepame 180C 30 min.

Skanaus.

Ingredientai

3 puodeliai avižinių dribsnių
1 a.š kepimo miltelių
1 a. š. cinamono
Žiupsnelis druskos
3 bananai
2 puodeliai pieno
2 kiaušiniai
3 v. š. klevų sirupo
Saujelė aviečių