Kepta avižinė košė su bananais ir avietėmis
Gaminimas:
Dribsnius užpilame pienu, įmaišome klevų sirupą, cinamoną, druską ir kepimo miltelius.
Lengvai išplakame kiaušinius, blenderiu sutriname bananus, viską sumaišome.
Į Grand feu kepimo indą išteptą kokosų aliejumi supilame visą masę, sudedame avietes, jei norime papildomai bananų riekelių ir kepame 180C 30 min.
Skanaus.
Ingredientai
3 puodeliai avižinių dribsnių
1 a.š kepimo miltelių
1 a. š. cinamono
Žiupsnelis druskos
3 bananai
2 puodeliai pieno
2 kiaušiniai
3 v. š. klevų sirupo
Saujelė aviečių
1 a.š kepimo miltelių
1 a. š. cinamono
Žiupsnelis druskos
3 bananai
2 puodeliai pieno
2 kiaušiniai
3 v. š. klevų sirupo
Saujelė aviečių