Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Kepti kopūstai su daržovėmis

Gaminimas:

Į faršą dėkite prieskonių ir gerai išmaigykite. Apskrudinkite dalimis ketaus keptuvėje ir atidėkite į šalį. Tada apkepkite morką, svogūną, salierą, papriką, česnaką. Į Grand feu kepimo indą dėkite mėsą, daržoves, šaukštą pomidorų pastos, supylkite konservuotus pomidorus,  porą stiklinių karšto vandens, sudėkite prieskonius. Kopūstus supjaustykite į 4 dalis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Sudėkite į padažą ir kepkite 170-180 C 40 min. uždengus folija, tuomet apie 25 min. atidengus. Ir pačioje pabaigoje įmaišykite porą šaukšų grietinės.

Skanaus.

Ingredientai

3-4 kumščio dydžio kopūstų
600 g maltos mėsos (kiauliena)
Puodelio pjaustytų morkų
Pusės puodelio smulkintų salierų lapkočių
Pusės puodelio smulkintų svogūnų
Pusės geltonosios paprikos
Poros skiltelių česnako
1 v. š. pomidorų pastos
Skardinės konservuotų pomidorų
Al. aliejaus
Prieskonių (svanų druska, pipirai, rūkyta paprika, universalūs uzbekiški)
Grietinės