Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Kriaušės virtos vyne

Gaminimas:

Kriaušes nuskutame, pjauname pusiau ir išimame sėklas. Sudedame į puodą, užpilame vynu, beriame prieskonius ir rudąjį cukrų.

Verdame, kol užverda vynas, tada sumažiname kaitrą iki minimalios ir verdame dar 15min.

Patiekiame su antiena, sūriu ar ledais.

Skanaus.

Receptas iš Aurimėlio virtuvė.

Ingredientai

8 didelių kriaušių „Conference“;
1l balto pusiau sauso vyno;
1 pakelio prieskonių karštam vynui;
100g rudojo cukraus.