Kugelis su avienos karkutėmis
Gaminimas:
Bulves sutarkuokite, susismulkinkite svogūną ir kumpį. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu ghee ir apkepkite, druska ir pipirais ištrintas karkutes, atidėkite jas į šalį ir toje pačioje keptuvėje pakepkite svogūną ir kumpį, kol šis pasidarys traškus ir taip pat atidėkite.
Tada į keptuvę keliauja du puodeliai pieno ir bulvių tarkiai, druska, pipirai, parmezanas, trumai ir anksčiau apkepti svogūnai su kumpiu – viską pašildikyte.
Kol grilis kaito, kartu jame šildėsi ir Grand feu puodas, jį patepkite aliejumi ir į įkaitusį, supilkite kugelio masę, įsmeikite karkas ir kepkite (apie 170 – 180 laipsnių).
Pusvalandį kepė uždengtas, tada 2 val atidengtas ir vėl pusvalandį uždengtas – tokiu būdu Lamb Shank krinta nuo kaulo, o kugelis gražiai apskrunda.
Skanaus.
Ingredientai
1 kg bulvių
Keletas juostelių kumpio
Svogūnas
Pora puodelių pieno
Ghee sviesto avienos apkepimui
Aliejaus puodui sutepti
Saujelė tarkuoto parmezano
Patarkuotų trumų
Druska, pipirai