Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Kugelis su avienos karkutėmis

Gaminimas:

Bulves sutarkuokite, susismulkinkite svogūną ir kumpį. Įkaitinkite keptuvę su trupučiu ghee ir apkepkite, druska ir pipirais ištrintas karkutes, atidėkite jas į šalį ir toje pačioje keptuvėje pakepkite svogūną ir kumpį, kol šis pasidarys traškus ir taip pat atidėkite.

Tada į keptuvę keliauja du puodeliai pieno ir bulvių tarkiai, druska, pipirai, parmezanas, trumai ir anksčiau apkepti svogūnai su kumpiu – viską pašildikyte.

Kol grilis kaito, kartu jame šildėsi ir Grand feu puodas, jį patepkite aliejumi ir į įkaitusį, supilkite kugelio masę, įsmeikite karkas ir kepkite (apie 170 – 180 laipsnių).

Pusvalandį kepė uždengtas, tada 2 val atidengtas ir vėl pusvalandį uždengtas – tokiu būdu Lamb Shank krinta nuo kaulo, o kugelis gražiai apskrunda.

Skanaus.

Ingredientai

2 avienos karkutės
1 kg bulvių
Keletas juostelių kumpio
Svogūnas
Pora puodelių pieno
Ghee sviesto avienos apkepimui
Aliejaus puodui sutepti
Saujelė tarkuoto parmezano
Patarkuotų trumų
Druska, pipirai