Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Mielinė boba

Gaminimas:

Šiltame piene ištirpinkite mieles, 10-15 min., palikite šiltai.

Trynius ir kiaušinius išplakite kartu su cukrumi, kol masė taps šviesi ir padvigubės, supilkite vanilę ir druską.

Į miltus suberkite cukatus ir šokolado lašelius, permaišykite. Sudėkite likusius visus produktus ir maišykite tešlą kombaino pagalba 8-10 min.

Tešla minkšta ir elastinga, nelimpa prie indo sienelių, tuomet uždenkite indą maistine plėvele ir pastatykite šiltai, kol masė padvigubės 1-2 val.

Iškočiokite stačiakampį lakštą kuo ploniau, susukite jį į rolą. Perpjaukite pusiau, tuomet turėdami dvi  juostas, perpjaukite kiekvieną iš jų pusiau. Supinkite  iš dviejų juostų virveles. Gautas dvi virveles supinkite kartu. Susuktą pynę dėkite į Grand feu puodą išteptą sviestu ir kildinkite šiltai, kol pakils dvigubai.

Kepkite įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje 40-50 min.

Skanaus.

Ingredientai

11 gr. sausų mielių
700 gr. kvietinių miltų
80 gr. Cukraus
Žiupsnelis druskos
220 ml. pieno
2 kiaušiniai
4 kiaušinio tryniai
80 gr. tirpinto sviesto
150 gr. apelsinų cukatų
70 gr. šokolado lašelių
5-6 lašai vanilės