Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Moliūgų troškinys

Gaminimas:

Grand Feu puode apkepkite mėsą, atidėkite į šoną, tuomet apkepkite daržoves, sudėkite smulkintus grybus.

Sudėkite atgal į puodą mėsą, įpylkite vyno, nugaravus alkoholiui supilkite sultinį.

Virkite viską apie 10 min., suberkite kruopas, sudėkite prieskonius ir palikite lengvai burbuliuoti (120C orkaitėje ar kepsninėje) dar beveik valandą, kol išgaravo skystis.

Pabaigoje įberkite žirnelių ir gabaliuką prancūziško sūdyto sviesto, išmaišykite ir pagardinkite petražolėmis.

Skanaus.

Ingredientai

1/2 sviestinio moliūgo
1 svogūno
3 skiltelių česnako
1 saliero lapkočio
250 g norimos mėsos
200 g perlinių kruopų
Didelio pomidoro
Keleto džiovintų išmirkytų grybų
Saujos šaldytų žirnelių
Sultinio, balto vyno
Druskos, pipirų, universalių uzbekiškų prieskonių, rūkytos paprikos, viduržemio jūros žolelių mixo, etc.