Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Perlinių kruopų sriuba su baravykais

Gaminimas:

Kruopas perplauname, užpilame vandeniu ir paliekame išbrinkti.

Grand feu puode įkaitiname aliejų ir jame apkepame kubeliais pjaustytą svogūną bei morkas.

Užpilame keptas daržoves sultiniu, sudedame perlines kruopas ir grybus ir verdame  20min.

Suberiame bulves, pagardiname pipirais, įmetame  svogūną (nesmulkintą) ir kelis lauro lapelius.

Verdame  dar iki 20min.

Skanaus.

Ingredientai

120 g perlinių kruopų
3 l sultinio
1 svogūno
3 bulvių
1 morkos
100 gr. baravykų
pagal skonį druskos
keleto juodųjų pipirų žirniukų
keleto lauro lapelių
saujelės šviežių petražolių