Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Šokoladinis varškės pyragas

Gaminimas:

Giliame inde persijojame miltus, cukrų, kakavą, sviestą supjaustome gabaliukais, dedame į miltų masę, sudedame grietinę ir triname tarp pirštų, kol pasidarys trupiniai. Dedame valandai į šaldiklį, taip bus lengviau tarkuoti tešlą.

Įkaitiname orkaitę iki 180ºC.

Pasiruošiame Grand feu kepimo indą, išklojame kepimo popieriumi.

Sutarkuojame tešlą per burokinę tarką.

Atidedame mažesnę pusę trupinių į šalį. Didesnę jų dalį suberiame į paruoštą skardą ir paspaudžiame ranka, kad gautųsi vientisas pyrago pagrindas.

Įdarui:

Ištriname varškę, kiaušinius, suberiame sausus pudingo miltelius, grietinę ir cukrų.

Gautą masę užpilame ant pagrindo ir ant viršaus  likusius trupinius.

Dedame į orkaitę ir kepame dar 40 minučių.

Skanaus.

Ingredientai

Trupiniams:
500 g. miltų
100 g. kakavos
360 g. cukraus
400 g. sviesto
6 v. š. grietinės
Įdarui:
1 kg. varškės
4 kiaušiniai
4 v.š. cukraus
1 pakelis vanilinio pudingo
4 v.š. grietinės