Troškinti daniški kotletai
Gaminimas:
Visus produktus sumaišome ir leidžiame pastovėti per naktį arba 4 val.
Formuojame kotletus ir kepame ant aliejaus keptuvėje.
Į Grand feu puodą dedame kotletus, pilame sultinį, grietinėlę, svogūnus ir krapus ir troškiname 10-12 min.
Skanaus.
Ingredientai
1kg maltos mèsos
2 tarkuoti svogūnai
2 kiaušiniai
Druska, pipirai, raudonos paprikos milteliai
0.4l. pieno
6 v.š. miltų
Padažui:
200 ml. grietinėlės
200 ml. sultinio
Krapų
Traškių svogūnų
2 tarkuoti svogūnai
2 kiaušiniai
Druska, pipirai, raudonos paprikos milteliai
0.4l. pieno
6 v.š. miltų
Padažui:
200 ml. grietinėlės
200 ml. sultinio
Krapų
Traškių svogūnų