Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Sveiki užsukę į Grand feu el. parduotuvę!

Troškinti kopūstai su anties šlaunelėmis

Gaminimas:

Šlauneles įtrinkite druska ir pipirais.

Palikite kelias valandas pasimarinuoti.

Raugintus kopūstus išvirkite, kad būtų minkšti.

Grand feu puode apkepkite šoninės kubelius ir svogūną, išimkite į dubenį.

Sausame gerai įkaitintame puode apkepkite anties šlauneles iš abiejų pusių.

Šlauneles išimkite, o riebalus palikite. Į juos suverskite kopūstus, šoninę su svogūnais ir ant viršaus uždėkite šlauneles.

Įpilkite vos skysčio ir uždengę dangčiu troškinkite kepsninėje arba orkaitėje 140C 1.5 val.

Skanaus.

Ingredientai

2 anties šlaunelės
1 kg. raugintų kopūstų
200 gr. Šalto rūkymo šoninės
1 svogūnas
Lauro lapas
Žiūpsnelis kmynų
Druska, pipirai