Vyšnių pyragas
Gaminimas:
Sviestą sutarkuokite per burokinę tarką, sumaišykite su miltais, cukrumi ir supilkite šaltą vandenį, užminkikite tešlą. Padalinkite ją į dvi dalis ir įdėkite pusvalandžiui į šaldiklį.
Iš vyšnių išimkite kauliukus, sumaišykite uogas su cukrumi ir krakmolu.
Tešlą išformuokite Grand feu keptuvėje su krašteliais, supilkite įdarą, sudėkite gabalėlius sviesto. iš kito tešlos kiekio išpjaukite juosteles, uždėkite jas ant įdaro, aptepkite juosteles pienu ir apibarstykite ruduoju cukrumi.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 40 min 180C.
Nepamirškite ledų.
Skanaus!
Ingredientai
Tešlai:
330 g. miltų
1 v. š. cukraus
225g. sviesto
3 v. š. šalto vandens
Įdarui:
100 gr. cukraus
3v. š. kukurūzų krakmolo
1 kg. vyšnių
30 gr. sviesto
Aptepimui:
Pieno ir rudojo cukraus.
330 g. miltų
1 v. š. cukraus
225g. sviesto
3 v. š. šalto vandens
Įdarui:
100 gr. cukraus
3v. š. kukurūzų krakmolo
1 kg. vyšnių
30 gr. sviesto
Aptepimui:
Pieno ir rudojo cukraus.